Nytgrej.dk | Det bedste fiskegrej til skarpe priser!
Loading...

Westin W6 Sport 15 Matt Black

kr.699.00

Beskrivelse

Disse polaroid solbriller er ikke bare super fede, de i også lavet i super høj kvalitet. Med hjerte på det rette sted, både for klimaet, men også for dig. Selveste stellet på solbrillerne, er lavet i 45% biobaseret materiale. De bidrager til reducerede CO2-emissionen. Lines der sidder i Westin w6 sport 15, er en polariseret polycarbonat linse. Det betyder at de har en anti-havvand belægning på begge sider af linser. På begge siderne af linserne er der en anti-havvand belægning.  Det betyder at du ikke bliver blændet af solen refleksioner når de rammer vandet. Linsen er en kategori 3.
 • Westin w6 sport 15 med grøn glas og film er super god i høj sol
 • Westin w6 sport 15 med rød glas og lilla film er super god i overskyet vejr
 

Hvad er en kategori i polaroid solbriller

alle solbriller bliver inddelt i kategorier 1-4. Så du nemt kan finde ud af hvor meget glasset er tonet. Det vil sige, hvor meget mængde lys de lukker ude. Når du så har en kategori 3 så betyder det at disse polaorid solbriller lukker mellem 82-92% af lyset ude. Det gør disse solbriller, til nogen du kan bruge i almindlig solskinsvejr og stærk sol. Det skal dog siges at de fleste solbriller er en kategori 3. Så du kan nemt bruge disse solbriller til bilkørsel, med mere. Westin W6 sport 10 har en uv beskyttelse på 400.

Hvad betyder en uv beskyttelse på uv400

Som betyder at de blokerer uv stråler der er mindre end eller lige med 400 nanometer lange. Inden i linsen ligger anti-refleksbelægning. Sidst men ikke mindst så har disse solbriller en japansk polariseret film   Forkortelse forklaringer: Rammefarve: Vist i modelnavn i dette tilfælde mat sort LB = objektivbase (hvilken farvet glasset har ) kunne i det her tilfælde være rød eller grøn LM = Linse spejl ( farven på “filmen” ud på glasset har) det kunne i det her tilfælde være grøn og kun findes på en af modellerne AR = Anti Reflex belægning på indersiden af linsen er i dette her tilfælde lilla eller grøn

Andre købte også

 • Kø Ho Gennemløber-1
  • Clear
 • Predator Academy Pa1 Cranky Bait 48mm 4.2 Gram-0
  • Clear
 • SFG Guld Blinket 3.2 Gram-1
  • Clear
Indkøbskurv
Scroll to Top