Nytgrej.dk | Det bedste fiskegrej til skarpe priser!

Fortrydelsesret

 

Når du fortryder dit køb hos nytgrej.dk

Er det i henhold til de gældende EU-forbrugerbeskyttelseslovgivning. Her har du ret til at annullere dit køb inden for 14 dage efter du har modtaget din vare. Har du bestilt flere forskellige vare som bliver leveret enkeltvis, vil fristen gælde fra du har modtaget din sidste vare. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Så kan du henvende dig til os på e-mail [email protected] eller på telefon +4526811374 eller på anden vis. Her skal du tydeligt gøre opmærksom på at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret

 

Når du fortryder et køb

Er det dig der kommer til at stå for returneringens udgiften til nytgrej.dk. Ønsker du hjælp til at lave en returlabel er du meget velkommen til at kontakt os på e-mail [email protected] eller på telefon +4526811374. Hvis du fortryder hele køb får du hele beløbet retur. Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen, uden du har givet os tydeligt besked om dette.

 

Fortryder du kun en del af køb.

Har du lavede en ordre på mere end en vare hos os. Så har du mulighed for at sende en eller flere vare retur. Obs hvis du fortryder den del af købet, vil du ikke få fragtomkostninger retur.
Hvis du har opnåede en mængderabat og fortryder en del af købet og du ikke længere lever op til betingelserne for at opnå mængderabatten, så vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten

 

Ombytning af vare.

Ønsker du at ombytte en vare eller mangler du en vare på grund af en fejl. Så betaler vi selvfølgelige for de omkostninger der er for at få din manglede varen sendt afsted til dig.
Når du skal sende en vare retur til os, så skal du
pakke varerne forsvarligt ind
du må ikke sætte returlabelen direkte på den originale emballage
Du bærer risikoen når varen skal sendes retur til nytgrej.dk

Indkøbskurv
Scroll to Top