Børne fiskestænger

Velkommen til kategorien for børnefiskestænger. Her på siden finder du et, lille udvalg af børnefiskestænger. Ens for dem alle er at de kommer i flotte farver, som et hvert barn vil hold af. Når du skal vælge en fiskestang til et barn, som skal med ud at fiske for første gang. Så husk på hvordan følelse var, den gang du måske selv fik din første fiskestang, og hvor magisk det var. Det lille stykke magi skulle jo gerne gå videre til dit eget barn eller barnebarn. At taget sit barn, barnebarn med mere ud at fiske handler om nærvær og kvalitetstid. Men helt sikker også om at skabe en masse god minder sammen som familie. Husk at du opnår gratis fragt, når du handler for mere end 499kr.

Kategorier
Pris
Pris - slider
199DKK500DKK

Viser alle 2 resultater

Kinetic Ramasjang børnefiskestangsæt-1
Kinetic Ramasjang børnefiskestang
kr.499.95
 • Clear
Okuma Vibe Spin Combo 180cm Kastevægt 5-20gram-1
Okuma Vibe Spin Combo 180cm Kastevægt 5-20gram
kr.199.00
 • Clear

Hvad er en børnefiskestang

det er typisk en; korte, farvestrålende, fiskestang med en høj kastevægt, så de kan hold til lidt af hvert. Da det er et hård liv at være en børnefiskestang. Børnefiskestænger bliver mange gange solgt som et sæt, som består af; en fiskestang, fiskehjul og fiskeline. Børnefiskestænger i sæt, er en super god ide at startet med da, du får en

 

 • Fiskestang: som sagt så findes disse fiskestænger i mange flotte farver, som et hvert barn ville elske. Hvilken længde du skal vælge, kommer helt an på hvor gammelt barnet eller hvor stort barnet er. Derfor kan man sætte det lidt firkantet op.
  → 3-5 år vil en 5 – 6 fods passe godt til.
  → 5 – 13 år vil en 7 – 8 fods passe godt til.
  → 13+ her kommer det meget an på, hvor erfaren barnet er. Det vil sige er barnet lige begyndt at fiske, så vil en 7 eller 8 fods fiskestang, passe ret godt. Er barnet meget erfaren, så kan det være en god ide, at overveje om det stadigvæk skal være en børne fiskestang, eller om en mindre ul fiskestang, vil være en mulighed. Det gode ved at børne fiskestænger, er at de så korte. Det gør at det nemmer for børn at lære, at kaste med. Samt øve sig på at få oprettede en god fiske teknik.

 

 • Fiksehjul på en børne fiskestang, er forholdsvis lille så det passer til fiskestangen. Selveste fiskehjulet findes som et ganske almindeligt fastspolet hjul. Hvor du slår en bøjle ned, så fiskelinen kan trækkes af hjulet under et kast. Det kan godt være svært for de helt små nye lystfisker at mester, og de kan nemt blive utålmodigt, når det ikke virker. Derfor findes der også et fiskehjul til børn hvor selveste spolen på hjulet er gemt inden i en lukkede spoleboks, det gør det nemmere for de små når de skal kaste ud. Da deres finger med mere ikke kan komme ind i selveste fiskelinen. Disse smarte lukkede spoleboks, har en knap, som man trykker på også kan fiskeline fri rulle derud af. Om man er til det ene eller det andet handler selvfølgelige også om barnet alder og hvor tålmodigt barnet er. Nogen af de fastspolet hjule har LED lys, som blinker når barnet drejer ind på hjulet, det kan også være en hjælpe til at holde deres koncentration lidt længere. Da der sker noget spændende, når de drejer ind på hjulet.

 

 • Fiskeline, som bruges til børne fiskestænger sættende, er mange gangen en monoline, i en størrelse 0.25mm, som gør at den kan holde til noget. Det smart ved at bruge monoline til børnefiskestænger, er at monoline, er nemt at arbejde med. Da monoline er ret tolerant over for fejl, samt hvis uheldet skulle være ude og i kommer i en situation, hvor fiskeline brister, så er der også en minimal chance for at lave skade på fisken. Obs ved brug af monoline kan det med tiden give kludre på fiskeline da, monoline har meget hukommelse, men der kan gå lang tid før man vil opleve dette problem. Skulle det ske så kan man altid skiftet fiskelinen til en ny, også der børnesætte så godt som ny.

 

 

Børnefiskesæt fra kendte mærker

Okuma er et Taiwansk firma som har eksisteret i rigtig mange år, udover alt lave børne fiskestænger i en super god kvalitet, så er de også kendt for at lave; fiskestænger, fiskehjul, fiksesæt til alle aldre, og accessoires til mange forskellige former for fiskeri. Her kan der nævnes, spinnefiskeri, ul fiskeri, kystfiskeri, karpe og meget mere. Køb din Okuma børne fiskestang sæt her.

Kinetic er en del af et større virksomhed ved navn Fair Point. Kinetic har mere end 20års erfaring med at producere fiskegrej i en god kvalitet. Kinetic er kendt for at have et meget stort udvalg af fiskegrej så som; børne fiskestænger sæt, Kystfiskeri, Predator fiskeri, accessoires og meget mere. Kinetic er kendt for at have en del børne fiskestænger sæt, både med lukkede hjul spole, fastspolehjul og fastspolehjul med LED lys i fiskehjulet, så når børnene drejer ind på deres fiskehjul, så blinker det. Køb din Kinetic børne fiskestang her  

 

 

 

Brug for hjælp

har du brug for hjælp til at finde en børne fiskestang sæt til dit barn, barnebarn med mere ? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 26811374, via Facebook, eller via vores e-mail som er [email protected], vi svare så hurtigt vi kan. Vil du gerne se børne fiskestang, have vejledning, med mere så er du altid velkommen til at kigge forbi vores fysisk butik, som ligger ved Aalsbogaard Lystfiskersøer. Adressen er Store Landevej 125 5560 Aarup. Køre du efter GPS så kan det være en god ide at skrive Store Landevej 123, da ikke alle GPS’er kan finde nummer 125.

Indkøbskurv
Scroll to Top