1.Generelle oplysninger

Navn: Nytgrej.dk/Aalsbogaard lystfiskersøer

CVR: 37384631

Adresse: Store Landevej 125, 5560 Aarup

Telefon: +45 26 81 13 74

E-mail: kontakt@nytgrej.dk

 

Retur adresse  

Nytgrej.dk 

Store Landvej 125 

5560 Aarup 

 

2. Pris og Betaling

2.1 Alle vores priser på hjemmesiden er inkl. moms 

2.2 Vi tilbyder forskellige betalingsmuligheder så som

 • VISA-Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • Mastercard
 • American Express
 • PayPal.
 • Mobilepay

Disse betalingsforme vil altid være oplyst i forbindelse med din ordre

2.3 Online betaling med kort her bruger vi en sikker og godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kort oplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 2.4 Reservation af beløbet, når du betaler med et internationalt betalingskort, vil beløbet på din ordre blive reserveret med det samme. Pengene vil være reserveret på dit kort eller konto. Det er ikke Nytgrej der har reserveret pengene på dit kort, det er din bank der har sat pengene til side på din konto. 

2.5 Pengene kan være reserveret 

 • i løbende måned +30dage, selvom købet er ophævet
 • indtil vi hæver beløbet, det sker når vi sender din pakke afsted mod dig
 • indtil pengene bliver frigivet af ifølge aftale med din kortudsteder 

Ved annulleret ordre når din ordre bliver annulleret vil reservation af dine penge ophæves afhængig af betingelserne for dit betalingskort. Betingelserne kan variere fra bank til bank. Banken kan kræve dokumentation fra vores side på, at vi har annulleret købet for at de kan ophæve reservationen. Kan banken ikke ophæve reservationen, så er der desværre ikke andet for end at afvente, den naturlig ophævelse. 

Du kan læse mere om reglerne hos din kortudsteder.      

 

2.6 Vi accepterer betaling med Anyday.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

 

2.7 Vi accepterer betaling med Viabill 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. 

Læs mere her: www.viabill.com/kredit

 

3.Bestilling 

Når du afgiver en bestilling, vil du modtage en elektronisk bekræftelse. Modtager du ikke en bekræftelse inden for et par timer, så bør du kontakte os. En god ide er at du husker at tjekke dit spamfilter. Når din ordre bliver sendt afsted vil du modtaget en ny e-mail.     

 

4.Levering

4.1 din ordre vil blive sendt hurtigst muligt. leveringstid 1-2 hverdage    

4.2 Nytgrej.dk benytter sig af GLS til levering af forsendelse – enten med eller uden omdeling.

4.3 Nytgrej.dk/Aalsbogaard lystfiskersøer tilbyder også afhentning af varer på Store Landevej 125, 5560 Aarup efter aftale.

4.4 Skulle der opstå en fejl hvor den pågældende vare ikke er på lager ved bestillings tidpunkt. Forbeholder vi os retten til at kontakte dig, med henblik på at finde en løsning enten ved at tilbyde dig  et tilsvarende produkt eller et bedre produkt uden en mere omkostning.  

  

 5. Forsendelsesomkostninger 

 • GLS PAKKESHOP: 55,00DKK 
 • GLS MED OMDELING: 75,00DKK
 • Afhentning på Store Landevej 125, 5560 Aarup (efter aftale): Gratis

 

6. Fortrydelsesret 

6.1 I henhold til gældende EU-forbrugerbeskyttelseslovgivning, har du ret til at annullere dit køb inden for 14dage efter du har modtaget din vare. Har du bestilt flere forskellige vare som bliver leveret enkelvis vil fristen gælde fra du har modtaget din sidste vare. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret. Du kan henvende dig til os på e-mail kontakt@nytgrej.dk eller på telefon +4526811374 eller på anden vis. Her skal du gøre tydligt opmærksom på at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret 

Når du fortryder et køb står du selv for returneringens udgiften til nytgrej.dk. Ønsker du hjælp til at lave en returlabel er du meget velkommen til at kontakt os på e-mail kontakt@nytgrej.dk eller på telefon +4526811374 

Når du fortryder et køb får du hele beløbet retur. 

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen, uden du har givet os tydligt besked om dette. 

6.2 fortrydelse af en del af køb. Har du lavede en ordre på mere end en vare hos os. Så har du mulighed for at sende en eller flere vare retur. Obs hvis du fortryder den del af købet, vil du ikke få fragtomkostninger retur.  

Hvis du har opnåede en mængderabat og fortryder en del af købet og du ikke længere lever op til betingelserne fir at opnå mængderabatten, så vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten

6.3 Ombytning ønsker du at ombytte en vare eller mangler du på grund af en fejl en eller flere vare. Så betaler vi selvfølgelige for varen der sende til dig. 

Når du skal sende en vare retur skal du 

 • pakke varerne forsvarligt ind 
 • du må ikke sætte returlabelen direkte på den originale emballage 
 • Du bære risikoen når varen skal sendes retur til nytgrej.dk  

 

7. Returnering 

7.1 Ønsker du at sende en vare retur, så skal du give os besked på e-mail kontakt@nytgrej.dk eller på telefon+4526811374 hvor du skal gøre opmærksom på at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du skal sende varen retur til os indenfor 14dage fra du har modtaget din vare. 

Du skal selv betale for at få pakken sendt retur til nytgrej.dk, ønsker du hjælp til at lave en pakkelabel så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du hæfter hvis der opstår skader under transporten  

7.2 Der findes nogen vare der ikke kan sendes retur så som

 • varer der er fremstillet efter dine specifikationer
 • Vare der har fået lavet personligt præg.
 • Varer, som antages at blive forringet eller forældet hurtigt. F.eks. levende agn.

7.3 Varens stand, når du sender den retur 

Her er det vigtig at gøre opmærksom på at du kun hæfter, hvis der er eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes af anden håndtering, end hvad der er nødvendig. Du er altid velkommen til at prøve varen på samme måde, som du ville have gjort i den fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som “brugt”. Det betyder, at du ved en fortrydelse af købet kun kan få en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at kunne få hele købsbeløbet retur må du altså kun gøre det samme med varen, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

8. Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked på e-mail kontakt@nytgrej.dk om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.
Vi modtager kun pakker, som sendes eller leveres direkte til adressen.

Nytgrej.dk / Aalsbogaard Lystfiskersøer 

Store Landevej 125 

5560 Aarup 

Danmark 

 

9. Reklamation 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købelovens regler for varekøb. Det betyder at du enten kan få varen repareret, ombytte, pengene tilbage, eller et afslag i prisen, alt afhængig af den konkret situation. Ønsker du at gøre brug af din reklamationsret, så skal det ske seneste 24 måneder fra den dato hvor du har modtaget varen. Det gør du ved at kontakte os hurtigst muligt efter, at du har opdaget fejlen, skaden eller mangler. En reklamation inden for to måneder efter, at du har konstateret fejlen, skaden med mere, vil blive anset, som værende inden for rimelig tid. 

Reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Her er det vigtig at du melder fejl, skade eller mangler til os inden for den nærmeste fremtid 

Reklamation gælder ikke skader på varen, som følger af fejlhåndtering, forkert betjening af produktet / ydelsen.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, såfremt reklamationen er berettiget. kontakt os på e-mail kontakt@nytgrej.dk eller på telefon +4526811374. 

Ønsker du hjælp til at få din defekte vare sendt retur så kontakt os gerne, så vil vi heller end gerne være behjælpelig med en returlabel, som vil blive sendt til dig pr. mail 

Varen sendes til

Nytgrej.dk

Store Landevej 125,

5560 Aarup

Obs

 • Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav eller lignende 
 • Husk at pakke vare forsvarligt ind da.
 • Når du returnerer en varer bedes du oplyse så detaljeret som mulig hvad der er sket
 •  Eventuelt sendt billeder med af skaden

 

10. Spørgsmål /klage 

10.1 Du er altid velkomment il at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller hvis du ønsker at klage over din ordre. Du kan kontaktes os på e-mail kontakt@nytgrej.dk  

10.2 Hvis det ikke lykkes for os at finde en tilfredsstillende løsning sammen, har du mulighed hvis betingelserne er opfyldt til at klage til

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.naevneneshus.dk

10.3 Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: kontakt@nytgrej.dk

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Aalsbogaard Lystfiskersøer og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på nytgrej.dk er Aalsbogaard Lystfiskersøer.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@nytgrej.dk.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
Nytgrej.dk/Aalsbogaard lystfiskersøer
Store Landevej 125,
5560 Aarup
kontakt@nytgrej.dk
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

____________________________________________________________

Bestilt den:

____________________________________________________________

 Modtaget den:

____________________________________________________________

Forbrugerens navn:

____________________________________________________________

Forbrugerens adresse:

____________________________________________________________

Forbrugerens underskrift:

____________________________________________________________

Dato:

____________________________________________________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Indkøbskurv
Scroll to Top