Nytgrej.dk | Det bedste fiskegrej til skarpe priser!

1.Generelle oplysniner

Navn: Nytgrej.dk/Aalsbogaard lystfiskersøer

Adresse: Store Landevej 125, 5560 Aarup

CVR: 37384631

Telefon: +45 26 81 13 74

E-mail: [email protected]

 

Retur Adresse 

 Nytgrej.dk 

Store Landevej 125 

5560 Aarup

 

 

2. Pris og Betaling

2.1 Alle vores priser på hjemmesiden er inkl. moms

2.2 Vi tilbyder forskellige betalingsmuligheder så som

 • VISA-Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • Mastercard
 • American Express
 • PayPal.
 • Mobilepay

Disse betalingsforme vil altid være oplyst i forbindelse med din ordre

Vi tager ikke kortgebyrer 

 

2.3 Online betaling med kort her bruger vi en sikker og godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kort oplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer

 

2.4 Reservation af beløbet, når du betaler med et internationalt betalingskort, vil beløbet på din ordre blive reserveret med det samme. Pengene vil være reserveret på dit kort eller konto. Det er ikke Nytgrej der har reserveret pengene på dit kort, det er din bank der har sat pengene til side på din konto.

 

2.5 Pengene kan være reserveret

 •  i løbende måned +30dage, selvom købet er ophævet
 • indtil vi hæver beløbet, det sker når vi sender din pakke afsted mod dig
 • indtil pengene bliver frigivet af ifølge aftale med din kortudsteder

Ved annulleret ordre når din ordre bliver annulleret vil reservation af dine penge ophæves afhængig af betingelserne for dit betalingskort. Betingelserne kan variere fra bank til bank. Banken kan kræve dokumentation fra vores side på, at vi har annulleret købet for at de kan ophæve reservationen. Kan banken ikke ophæve reservationen, så er der desværre ikke andet for end at afvente, den naturlig ophævelse.
Du kan læse mere om reglerne hos din kortudsteder.

 

2.6 Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

 

2.7 Vi accepterer betaling med Viabill

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Læs mere her om deres vilkår her www.viabill.com/dk/legal-viabill/

 

3. Bestilling

Når du afgiver en bestilling, vil du modtage en elektronisk bekræftelse. Modtager du ikke en bekræftelse inden for et par timer, så bør du kontakte os. En god ide er at du husker at tjekke dit spamfilter. Når din ordre bliver sendt afsted vil du modtaget en ny e-mail.

 

4.Levering

 • din ordre vil blive sendt hurtigst muligt. leveringstid 1-2 hverdage
 •  Nytgrej.dk benytter sig af GLS til levering af forsendelse – enten med eller uden omdeling.
 •  Nytgrej.dk/Aalsbogaard lystfiskersøer tilbyder også afhentning af varer på Store Landevej 125, 5560 Aarup efter aftale.
 • Skulle der opstå en fejl hvor den pågældende vare ikke er på lager ved bestillings tidspunkt. Forbeholder vi os retten til at kontakte dig, med henblik på at finde en løsning enten ved at tilbyde dig et tilsvarende produkt eller et bedre produkt uden en mere omkostning.

5. Forsendelsesomkostninger

 • GLS Pakkesho: 55,00DKK
 • GLS med omdeling: 75,00DKK
 • Afhentning på Store Landevej 125, 5560 Aarup (efter aftale): Gratis

6. Fortrydelsesret

6.1 I henhold til gældende EU-forbrugerbeskyttelseslovgivning, har du ret til at annullere dit køb inden for 14 dage efter du har modtaget din vare. Har du bestilt flere forskellige vare som bliver leveret enkeltvis, vil fristen gælde fra du har modtaget din sidste vare. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret. Du kan henvende dig til os på e-mail [email protected] eller på telefon +4526811374 eller på anden vis. Her skal du gøre tydeligt opmærksom på at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret
Når du fortryder et køb står du selv for returneringens udgiften til nytgrej.dk. Ønsker du hjælp til at lave en returlabel er du meget velkommen til at kontakt os på e-mail [email protected] eller på telefon +4526811374
Når du fortryder et køb får du hele beløbet retur.
Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen, uden du har givet os tydligt besked om dette.

 

6.2 fortrydelse af en del af køb. Har du lavede en ordre på mere end en vare hos os. Så har du mulighed for at sende en eller flere vare retur. Obs hvis du fortryder den del af købet, vil du ikke få fragtomkostninger retur.
Hvis du har opnåede en mængderabat og fortryder en del af købet og du ikke længere lever op til betingelserne fir at opnå mængderabatten, så vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten


6.3 Ombytning ønsker du at ombytte en vare eller mangler du på grund af en fejl en eller flere vare. Så betaler vi selvfølgelige for varen der sende til dig.
Når du skal sende en vare retur skal du

 • pakke varerne forsvarligt ind
 • du må ikke sætte returlabelen direkte på den originale emballage
 • Du bære risikoen når varen skal sendes retur til nytgrej.dk

7. Returnering

7.1 Ønsker du at sende en vare retur, så skal du give os besked på e-mail [email protected] eller på telefon+4526811374 hvor du skal gøre opmærksom på at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at få pakken sendt retur til nytgrej.dk, ønsker du hjælp til at lave en pakkelabel så er du meget velkommen til at kontakte os.
Du hæfter hvis der opstår skader under transporten

 

7.2 Der findes nogen vare der ikke kan sendes retur så som

 • varer der er fremstillet efter dine specifikationer
 • Vare der har fået lavet personligt præg.
 • Varer, som antages at blive forringet eller forældet hurtigt. F.eks. levende agn.

7.3 Varens stand, når du sender den retur
Her er det vigtig at gøre opmærksom på at du kun hæfter, hvis der er eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes af anden håndtering, end hvad der er nødvendig. Du er altid velkommen til at prøve varen på samme måde, som du ville have gjort i den fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som “brugt”. Det betyder, at du ved en fortrydelse af købet kun kan få en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at kunne få hele købsbeløbet retur må du altså kun gøre det samme med varen, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

 

8. Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked f.eks. på e-mail [email protected] om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.
Vi modtager kun pakker, som sendes eller leveres direkte til adressen.

 

Nytgrej.dk / Aalsbogaard Lystfiskersøer
Store Landevej 125
5560 Aarup
Danmark

 

Obs

 • Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav eller lignende
 • Husk at pakke vare forsvarligt ind da.
 • Når du returnerer en varer bedes du oplyse så detaljeret som mulig hvad der er sket
 • Eventuelt sendt billeder med af skaden

 

10. Spørgsmål /klage


10.1 Du er altid velkomment il at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller hvis du ønsker at klage over din ordre. Du kan kontaktes os på e-mail [email protected]

 

10.2 Hvis det ikke lykkes for os at finde en tilfredsstillende løsning sammen, har du mulighed hvis betingelserne er opfyldt til at klage til

 

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

via Link: www.naevneneshus.dk


For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.
Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

 

10.3 Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: [email protected]

 

11. Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

 • Navn
 • Adresse
 • Tlf.nr.
 • Mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Aalsbogaard Lystfiskersøer og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Den dataansvarlige på nytgrej.dk er Aalsbogaard Lystfiskersøer.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected].

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)


Til:
Nytgrej.dk/Aalsbogaard lystfiskersøer
Store Landevej 125,
5560 Aarup
[email protected]

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

____________________________________________________________
Bestilt den:
____________________________________________________________
Modtaget den:
____________________________________________________________
Forbrugerens navn:
____________________________________________________________
Forbrugerens adresse:
____________________________________________________________
Forbrugerens underskrift:
____________________________________________________________
Dato:
____________________________________________________________

 

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Indkøbskurv
Scroll to Top