Nytgrej.dk | Det bedste fiskegrej til skarpe priser!

Nyt Grej

Nytgrej.dk er en Familie drevet virksomhed som består af far (Martin), mor (Christina) og vores 2 små piger Melisa og Zelina. Vi er et univers fyldt med masser af fiskegrej til put and take, stør, karpe, fluefiskeri og meget mere. Der kommer mere til så vi kan tilbyde endnu mere grej til endnu flere former for fiskeri. Vi holder til ved Aalsbogaard Lystfiskersøer hvor vores fysisk butik ligger.

Nytgrej.dk kom på tegnet brætte for første gang i efteråret 2017, da drømmen om at kunne yde en god servicere til flere lystfisker rundt i Danmark, end kun lige dem der kom i vores fysiske butik som lå og stadigvæk ligger ved Aalsbogaard Lystfiskersøer. Vi havde ingen ideer om hvad det krævede at have en webshop, og tanken var lidt hvor svært kan det være. Vi er jo god til at yde en god service, og synes vi havde en fordel da vi begge har arbejde inden for hotel og restaurationsbranchen. Så skal der jo bare noget tekst på produkterne også køre vi. Troede vi

Det kunne være en god ide at tage et kursus i network marketing sagde nogen kloge mennesker, så det gjorde vi. Her fik vi virkelig øjnene op for hvor fedt det her webshop noget var. Eller Martin synes ikke det var så spændende. Man skulle jo sidde foran en computer, ikke lige noget for ham, men han fuldførte det. Jeg (Christina) derimod synes det var det fedeste at man kunne konkurrere med google og at se at de tekster med mere man lavede gjorde at man kunne rykke op på siderne på google var så fedt. Nytgrej.dk går live august 2018. Var det for tidligt ja det var det måske nok, da jeg stadigvæk ikke vidste så meget om at drive en webshop, men man lærer det jo hen ad vejen.
Indkøbskurv
Scroll to Top